Batterijfietsen – Wat is in hemelsnaam een ??batterijfiets en waarom zou ik een persoon overnemen?

Accu’s of zoals ze worden genoemd, elektrische fietsaccu, e-bikes of fietsen op batterijen zijn veel bekender geworden en veel vaker gebruikt. Bij de start van dit transport was de selectie minimaal en leek de structuur afwisselend ‘ouderwets’ maar niet langer! Technologische innovatie is in korte tijd doorgegaan en met innovaties in de fabricage van batterijen zijn elektrische krachtbronnen momenteel lichter en geven ze een grotere afstand en is de framelay-out veel stijlvoller.

Dus wat is een batterijfiets en waarom worden batterijfietsen zo populair?

Battery Bikes oftewel elektrische fietsen zijn fietsen met elektrische ondersteuning die gemotoriseerde elektriciteitshulp leveren door gebruik te maken van elektromotoren en batterijtechnologieën. Minimaal volgens het Verenigd Koninkrijk en de EU-wetgeving tot 200W / 250W-motoren en met een ondersteunde topsnelheid van 15 mph, het motief van een accufiets is dat de hulp uiteindelijk de fietsinspanning vermindert en het bruikbare bereik van het fietsconcept vergroot. Accufietsen worden geclassificeerd als fietsen, maar trekken geen accijns op de weg zoals bromfietsen dat zouden doen, en ze kunnen natuurlijk gebruik maken van het steeds groter wordende nationale netwerk van hoogwaardige fietspaden en -routes.

Batterij fiets – voor wie is het bedoeld?

Het concept van de accufiets heeft een brede aantrekkingskracht op de markt voor verschillende mensen van alle leeftijden. De gemotoriseerde ondersteuning vergroot het bruikbare bereik van de fiets als transportmiddel en maakt het dagelijkse woon-werkverkeer aanzienlijk gemakkelijker. Het heeft gezondheids- en fitnessvoordelen omdat de berijder nog steeds extra actief is dan wanneer hij in een auto zou zitten en als het concept de gedachte aan fietsen extra aantrekkelijk maakt, zal het extra regelmatig worden gebruikt dan een normale fiets.

Slechts één probleem waarmee de meesten van ons worden geconfronteerd naarmate we ouder worden, is dat naarmate onze conditie afneemt door leeftijd of inactiviteit, de gedachte aan aanhoudende harde inspanning voldoende kan zijn om ons af te schrikken. Zelfs als we op een push-bike stappen, zodra we tegenwind of een heuvel tegenkomen en onze snelheid daalt naar een kruipend tempo, kunnen onze gedachten al te gemakkelijk terugdrijven naar het comfort en gemak van de auto . Het is ironisch om te denken dat hoewel we allemaal baat zouden hebben bij regelmatige lichaamsbeweging, het het moeilijkst is om de aanzet te behouden om in de routine te komen voor het ongelooflijk begin, omdat ons lichaam zo veel klaagt in de vroege stadia van welk regime dan ook.

Waarom een ??accufiets kopen?

De redenen om een ??accu-fiets te kopen zijn gevarieerd, je zou op zoek kunnen zijn naar een milieuvriendelijke manier om naar je werk te gaan of je zou gewoon in je vrije tijd willen fietsen en wat hulp willen bij het trappen, hoe dan ook het Batribike-assortiment heeft voor ieder wat wils.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *